Esmaly Werken

De heer E. Esser
Wilhelminastraat 22
4671 ED Dinteloord
T. / F. 0167 - 52 48 51
M. 06 - 212 82 100
W. http://esmaly.zzper.nl
E. E.Esser3@kpnplanet.nl
  Esmaly Werken AMCO trailer   Rekening nr.

BTW nr. NL 1410.00.302.B.01
klik hier om de inschrijving bij de Kamer van Koophandel te verifieren./ Press here to check Chamber of Commerce registrationi.b.v. Verklaring Arbeids Relatie i.b.v. Basisveiligheid certificaat
i.b.v. eigen vervoer i.b.v. eigen gereedschap


Esmaly Werken - Mechanisch onderhoud en laswerken

Introductie Eroderen Foto's van werken

Esmaly – Werken
Vakkundige lasreparaties van aluminium, rvs of stalen onderdelen.
Esmaly – Werken is buiten mechanisch onderhoud ook gespecialiseerd in aluminium laswerkzaamheden binnen uw bedrijf. Voor o.a. :
Gescheurde karterpannen, dieseltanken, wanden en vloeren van aluminium opleggers, aanpassingen van uitlaatdempers, aluminium oprijplaten, luchtbehandelingskasten en kanalen, maar ook uw rvs of stalen materiaal wordt vakkundig gelast op lokatie bij u.
 
Reparatie AMCO Trailer    
     

 

Voor

 

Na

     
Reparatie trailer vloer    
     

 

Voor

 

Na


Lasapparatuur:

De werkzaamheden kunnen we geheel voor u verzorgen. Wij nemen de laswagen, beschermgas en div toevoegmaterialen mee, dus u hoeft zich daarover geen zorgen meer te maken. Wij werken met een TIG laswagen de magic wave 3000. Dit is een lasproces waarbij de elektrode niet afsmelt, en doordat met de hand toevoegmateriaal wordt bijgevoegd, krijgen we een ijzersterke lasverbinding. Dit is uitstekend toepasbaar als er iets gerepareerd moet worden. Denk aan vuil wat in het oppervlakte van het te repareren aluminium of rvs zit.  
 


ZZPer™ 1999 - 2010 copyright ZZPer.nl een product van ZZPer. Auteursrecht voorbehouden. Op gebruik van deze site zijn de volgende voorwaarden van toepassing.
Esmaly Werken. Dinteloord (NB) T/F 0167 - 52 48 51, M. 06 - 212 82 100, W. http://esmaly.zzper.nl , E. E.Esser3@kpnplanet.nl